Skip to main content

Wat een verdriet, het lezen lukt me niet! Een ware leesdip heeft zich van me meester gemaakt en slechts met pijn en moeite heb ik enkele boeken gelezen in december. Welke dat waren, lees je hier.

Ziekte dat lang door sudderde en niet helemaal wilde verdwijnen, zorgen om de kinderen, drukte. Je kent het misschien wel. Het zorgde er in ieder geval voor dat ik moe was en krap een bladzijde per dag wist te lezen. Geen goede basis voor een boekliefhebber die het liefst zou verdwalen in verhalen! Toch is het gelukt om 2… boeken te lezen.

84. Vanillegeluk Manuela Inusa
Dit boek las ik als recensent voor Hebban. En hoewel ik best wel van het verhaal heb genoten – simpel, geen gedoe, fijn voor mijn state of mind – vond ik teveel mitsen en maren voor een 3+ sterren waardering. Uitgebreid onderbouwen doe ik in mijn recensie die je vindt op Hebban.nl

Lees recensie op Hebban.nl

85. Fabulant – Marloes Kemming
Fabulant is denk ik wel hét favoriete boek van mijn jongste zoon. Hij hield zijn boekbespreking over Fabulant (1+2) en had erg leuk contact met de schrijfster via Instagram toen hij vragen had voor de invulling van zijn presentatie. Ik kon natuurlijk niet langer achter blijven en luisterde het boek. En ik moet hem gelijk geven: Fabulant is een erg fantasierijk verhaal, dat steengoed in elkaar zit. Dít zijn boeken waar ik als kind stapelverliefd op zou zijn geweest. Als groot kind kan ik dit ook erg waarderen!

Okee, dit was een korte blog met een korte lijst. Maar ook dat is niet erg, als deze leestip maar niet te lang duurt tenminste! Wel haalde ik mijn reading challenge voor 2023. Ik had ingezet op 75 gelezen boeken, en dat werden er uiteindelijk 85. Niets om over te klagen dus. Hopelijk heb jij ook een mooie leesmaand én een mooi leesjaar gehad!

Leave a Reply