Skip to main content

De heerlijke leesflow van februari vloeide door in maart. Al heb ik niet heel veel boeken uitgelezen. Dat had vooral te maken met het feit dat ik me uitgebreid heb verdiept in runen en de Noordse mythologie. Ik volgde het vervolg van een runencursus en ben bezig in meerdere non-fictie boeken over dit thema. Ik geniet er echt van, maar de lijst met gelezen boeken is daardoor niet heel lang. Deze titels verslond ik én dit is waarom jij ze ook zou moeten lezen!

12. De vergeten vrouwen Kristin Hannah
Kristin Hannah is mijn favoriete schrijfster, ze stelt namelijk nooit teleur. En ook met De vergeten vrouwen levert ze weer een fantastisch boek af. Het boek vertelt het verhaal van de tientallen Amerikaanse vrouwen die tijdens de oorlog in Vietnam dienden. Het verhaal is zo pijnlijk en ontroerend, maar absoluut de moeite van het lezen waard.

Lees volledige recensie
Omslag De vergeten vrouwen geschreven door Kristin Hannah

13. Atlas Lucinda Riley en Harry Whittaker
Net als velen anderen met mij verslond ik de boeken van Lucinda Riley over de zeven zussen. Het slotstuk, waarin alle raadsels opgehelderd worden, moest ik al die tijd nog lezen. Iets hield me tegen. Uiteindelijk was het niet een heel spannend of verrassend deel, maar ben ik wel heel blij dat ik gelezen heb over het verhaal van Atlas.

Omslag van Atlas geschreven door Lucinda Riley en Harry Whittaker

14. Mam, ik kan niet meer Betty van Bunschot
Van uitgeverij Palmslag mocht ik dit boek lezen. Het bleek een erg verdrietig verhaal te zijn over twee meisjes die door een gezin worden geadopteerd, maar waar ze geen veilig thuis vinden. Ik vond het erg aangrijpend om te lezen. Ontiegelijk knap hoe Van Bunschot haar verhaal zo goed op papier heeft weten te zetten.

Lees volledige recensie
Omslag van het boek Mam, ik kan niet meer geschreven door Betty van Bunschot.

Geen lijst met gelezen boeken waar je U tegen zegt, maar wel titels die niet teleur hebben gesteld! Ik ben benieuwd naar de nieuwe maand, wat zal april brengen?

Leave a Reply